Sunday, November 20, 2011

i'm touched !

assalamualaikum , 

Tadi tengah layan layan korean got talend terjumpa video ni . hah seriusly menyentuh jiwa raga aku ni . dia servive hidup dia sorang diri lebih sepuluh tahun without parents hidup hanya menjual gum takda rumah . perghh jauhnya hidup dia dan kita . 






and satu lagi kanak kanak yang buta masuk show ni dia menang first place and lelaki kat atas tu . kadang kadang kesusahan orang lain dapat menyedarkan kita 





thanks for reading :)

Wednesday, November 9, 2011

spaghetti mushroom

assalamualaikum ,
harini saya masak spegghetti mushrooms




steamboat la konon

Haritu duduk duduk dengan kak seri tetibe rasa nak makan steamboat . so kak seri drive pegi grand beli bahan badjet rm30 je .




raya haji

Di pagi raya :

bunyi bising rupanya semua orang dah bangun nak pegi solat hari raya .
lepas solat dekat masjid UPM terus balik rumah makan ketupat dan rendang yang mama buat .
lepas tu tenguk abah korban lembu dekat surau .
next , pegi country high hantar sekor lembu


kak long bawak lori dekat belakang ada lembu




lupa nak cakap baju kitorang boria . macam apa ntah kan mama yg pilih redha je la .

ini pulak dekat rumah pak long jo kat pahang with nephew

gemuk tengah menikmati lontong mak long yang sedappp gila

macam rombongan merisik la babe

aiman kata itu gelpren dia haha

jumpa budak kicik ni comel gilaaa



makan makan

harini tak ramai datang.



ini makanan kitorang beli kat bilik catering

rojak buah

ala ala kfc cheese wedgess

thanks for reading :)

ye dah final exam

okay tenguk tittle pun dah tau kan saya nak final . lusa paper akaun so mari study

keesokan harinya di sekolah semua orang busy study

puteri releasekan tension dengan vickt main cak cak haha



kata kata semangat daripada budak kecik ni . thanks put

kenduri doa selamat rumah bedul .


haritu bedul buat doa selamat untuk parents dia nak pi haji .


lepas tu bedul ajak naik atas tunjuk bilik dia perghh banyak game bai . tetiba mata aku tertarik dengan satu gambar ni

yee ini dia gambar dia masa kecik kecik ya ampun tak ubah macam sekarang

thanks for reading :)