Wednesday, December 8, 2010

mari mari dating dengan abang maher zain !!

assalamualaikum semua ,

Ha dah lamekan sye tak update blog . Rindu tak rindu tak ( gedik) hehehehe......oke focus nampak tak kat atas tu sye nak p dating dengan abg maher zain , hehehe jangan jeles.....cehh , dah basilah cite ni sye tak sempat nak update . oke pagi-pagi lagi kak long dah kejut ktorg siap siap then kalau perempuan siap tunggulah sampai tahun depan , haha sye siap mmg lame...




ha , siap pun mak datin ni . sempat kau posing yee hehehe.....
ni bibik yang amek pandai jugak kau ye bibik main camera ni...ishh ishh bibik zaman la ni ya ampunn~~~



oke , dah sampai the curve . ehh , muka i haha . act mase ni sye baru lepas muntah haha biasalah kak long bawak kete nak macam F1 tak sabar - sabar nak jumpa abg maher zain lah tuu...





haaaaaaaaa amek kau mane nak masuk ni....nak jumpa abg i laa hek hek hek (gedik)~~~~~~






hehehe dah nampak pun abg kiteewww.......hensem lahhh hek hek hek
(gelak versi gedik)




tak dapat begambar dengan dia pun takpelah poster pun poster lahhh.....




senyum lebar yee sebab dah jumpa abg maher zain kiteww tuu......

sye pecinta binatang yeeeeeeeeeeeeeeeee....................




ni otw nak p ikea , huk huk . Makan time happynye bila time makan ni......



kalau p ikea tak beli karipap telur yang meletup ni memang tak sah lahhhh wajib beli....sedappp!!!


yesss , akak patin kiteww yang belanja yeeee.....weeeee minah kedekut ni belanja baiii~~~






suka suki yee korang yee bila time makan nii........







oke dah kenyang perut senang hati , dah cuti mata jumpa abg maher zain kiteww jomm balikkkk............