Sunday, October 9, 2011

ahad yang membosankan .

assalamualaikum semua ,

Hai dah lama gila tak update blog sumpah rasanya dah bersawang blog ni . haha
okay okay hari jumaat hari tu saya baru habis first day exam paper akaun , sumpah suush gileee . haishhh tu la malang sungguh teacher cuti bersalin tak dapat nak habiskan topik . ni semua salah laki dia , hahaha gurau - gurau .

Harini kak long mimpi bangun awal buatkan breakfast untuk semua sumpah dia demam kan ? haha . tak cukup dengan tu dia buatkan lunch dengan nasi yang hangus dan mentah . kak long memang horrible masak nasi haha tapi nasib baik sedap .

tadi dok sibuk husha husha youtube nampak video taylor swift buat performance ni sweet gila :