Tuesday, November 8, 2011

classmate

masa first time masuk kelas 4erat ni macam awkward gila tapi bila dah lama lama kenal bapak la diorang sekepala dengan aku rupanya . rasa macam diorang ni sombong padahal diorang cakap muka aku yang macam nka ngapp orang kannn hehe . masing masing mulut macam puaka haha act aku yang ajar dioarang haha .

puteri dan anis . puteri tu mulut memang non stop la kan sampai cikgu pun kalah and anis pulak kadang kadang diam sangat macam suara tu emas pulak tapi act dia ni banyak cakap .

ni kat kelas 4kreatif kalau agama je kitorang pindah kelas ni . okayy ni semua memang geng aku la kan yang pakai songkok macam USOP WILCHA tu bulu aka ABANG ANUAR ZAIN kita . dia memang suka nyanyi lagu anuar zain kadang lagi sedap pong adoo haha and sebelah dia nampak gigi putih tu abang shahrain kita and and yang belakang yang termenung jauh tu abang jamil aka JOMOL hehe dia tu pelat ''R'' . kalau cakap serupa tak faham .

yang indian tu annusa our assistant yang garang kalau menjerit sampai big mama yang tengah sapu kat koop pun boleh dengar haha dia ni memang lain tak macam indians yang lain dia punya BM power kalah la kitorang kalau baca novel cinta 5 6 jam boleh habis .

jantan sebelah puteri tu farhan ketua kelas kitorang . muka dia memang macam budak badjet gengster tapi lumrahnya suara dia bapak macam karton gila hehe .


thanks for reading :)